петък, 27 април 2018 г.

Организация за хора с увреждания с благодарствено писмо до Султанка Петрова

„Ментал лига“ – организация, която е водеща в създаването на събития с насоченост повишаване на чувствителността на обществото към хората с увреждания, изпрати поздравително благодарствено писмо до заместник-министъра на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова.

От организацията посочват, че са поласкани от изцяло хуманистичното послание, което Петрова е отправила по време на Седмия европейски форум на социалните предприятия (16-18 април 2018 г.).

Когато има повече хора като Вас, светът ще стане по- добър ... за всички без значение дали те са с увреждания, или не, пишат от „Ментал лига“ в писмото, подписано от генералния секретар Иван Караджов.


Ето целия текст на писмото им до д-р Султанка Петрова:

НА ВНИМАНИЕТО НА
ДОКТОР СУЛТАНКА ПЕТРОВА PH.D.
ЗАМ.-МИНИСТЪР
НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА

Уважаема Г-жо Петрова.
С това писмо изразяваме нашата благодарност та участието Ви в импровизирания „ПАНЕЛ НА ПОСЛАНИЯТА", състоял се по време на СЕДМИ ЕВРОПЕЙСКИ ФОРУМ НА СОЦИАЛНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ 16-18.04.2018 г.

Нашата организация – МЕНТАЛ ЛИГА, като водеща в създаването на събития, които са с насоченост повишаване на чувствителността на обществото към хората с увреждания (сензорни, метални и физически), цени високо всяка една подкрепа.

Екипът на организацията ни е съставен предимно от хора, които вярваме в хуманизма и като такива сме изключително поласкани от Вашето изцяло хуманистично послание за нас.
Да, доктор Петрова, когато има повече хора като Вас, светът ще стане по- добър ... за всички без значение дали те са с увреждания, или не.

С уважение,
Иван Карагьозов Ph.D.
МЕНТАЛ ЛИГА - Генерален Секретар
Европейски Икономически и Социален Съвет - Заместник Член
Център за Психологически Изследвания - Регионален Представител
Глобално Движение на хората с Увреждания - Главен СъветникНяма коментари:

Публикуване на коментар