четвъртък, 24 август 2017 г.

Кампанията „Аз събуждам България“ връща вярата в родните ценности

Видео >>>
Националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ стартира на 9 и 10 септември в столичния Южен парк.

Инициативата има за цел да възроди българските традиции и култура и да вдъхне повече вяра и надежда на българските граждани, които са избрали да останат и да се трудят в родината ни. Искаме да покажем какво представляват социалното предприемачество и социалната икономика, както и да мотивираме хората да не спират да се учат. Защото, ако искаме да променим България, трябва да променим първо себе си и мисленето си.

Това сподели в студиото на „Денят ON AIR“ на телевизия Bulgaria ON AIR заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова.

Посетителите на събитието ще имат възможността да се срещнат с редица български и чуждестранни лектори и специалисти в сферите, в които работят. А организаторите са подготвили и редица музикални изненади.

Пред Bulgaria ON AIR основателят на „Аз събуждам България“ Пламен Попов бе категоричен, че липсата на реализация в страната ни е основната причина, поради която младите българи бягат в чужбина.

Ние сами можем да излезем от бедността, стига да пожелаем разбира се. И именно с тази кампания искаме да покажем колко мащабни неща могат да бъдат постигнати без вложени огромни средства, допълни още Пламен Попов.

В рамките на събитието, което ще се проведе на 9 и 10 септември, над 250 български изложители ще представят своите стоки и услуги, а световноизвестни лектори, спортисти, актьори, музиканти и предприемачи ще покажат, че в България има много успели хора, които поддържат собствен бизнес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар